הצגות הלמידה הן תמיד חלק משמעותי ובלתי נפרד בלמידה משולבת פרויקטים. המפגש בין לומדים, מורים והורים מזמן תמיד שיח פורה ומעמיק תוך כדי הצצה אל הנעשה במהלך המחצית. שיח שכזה פתח את הצגות הלמידה בפרויקט בספרות לכיתות ז' "קולותיהם של מתבגרים", בו חשפו התלמידים יצירות שונות ומקוריות עליהם עמלו במהלך המחצית. במהלך אותו הערב, הוצגו גם תוצרי הלמידה בפרויקט בגיאוגרפיה לכיתות ז' "דרכו של מוצר מבטן האדמה ועד לצרכן", אשר הציגו את גלגולו של המוצר מראשית דרכו.
תלמידי כיתה ט' 6 בפרויקט בהסטוריה "הארת שוליים" הזמינו את ההורים להשתתף בהצגות הלמידה במהלכן עסקו בנושא הזיכרון ובדרכים להנצחת אירוע היסטורי. התלמידים חקרו את מקומו של אירוע היסטורי במרכז או בשולי הזיכרון הקולקטיבי. בהמשך, יצרו כרזות המשקפות את העמדות שגיבשו בנושאים הללו.
במהלך הפרויקט בכימיה בכיתה ט'8 "האלקטרון – חלקיק זעיר המשנה מציאות", חקרו התלמידים תגובות חימצון חיזור והציעו שינויים בתגובות הבסיסיות אליהם נחשפו, במטרה להבין את התהליכים הכימיים לעומקם. התלמידים הציגו את מחקריהם ושיתפו בתהליכי הלמידה שחווה.
לצד הצגות למידה מול קהל חיצוני, נערכו גם הצגות למידה משמעותיות לא פחות מול כיתות מקבילות או צעירות יותר, בהם התקיים שיח הדדי ומפרה בתחומים הנחקרים, לדוגמה: "איך עם נולד?" ו"שמות זה משחק ילדים", בפרויקטים בתנ"ך בכיתות ז'. בפרויקט בביולוגיה בכיתות ז' "מפעל חיים" הציגו דגם המתאר אנאלוגיה בין תא למפעל. כיתות ח' הציגו את הפרויקט בהסטוריה: "מספרים ומעצבים הסטוריה", סיור מודרך בתערוכה והאזנות לסיפורים ומחזות. בכיתות ח' בפרויקט בפיסיקה: "מכוניות ומכונאיות" הציגו הרצאה של תכנון ובנייה של מכוניות מכאניים והעקרונות הפיסיקאליים להפעלתה.
הצגת הלמידה בגיאוגרפיה בכיתות ח' "על אש קטנה בקצה הקרחון" עסקה בתופעת ההתחממות הגלובאלית ודיון בפתרונות אפשריים. בפרויקט בספרות בכיתות ט' "כשהספרות עוברת לגור כאן", הציגו התלמידים את יצירותיהם, ודנו בעיצובו של המרחב ומשמעותו, בהתאם לנקודות המבט השונות.
גם בכיתות היסוד נערכו הצגות למידה מפרות ומהנות אשר סיכמו את הלמידה לאורך המחצית. כיתות ד' הציגו במדעים את הפרויקט "משחקים במצבי צבירה". במהלך המחצית, התלמידים למדו על חומרים ומצבי צבירה וערכו ניסויים בנושא. את הידע הביאו לדיד ביטוי בבניית משחקים מחומרים ממוחזרים. הצגת הלמידה הייתה הפנינג שכבתי שכולו משחק.
בתחום כישורי השפה הציגו כיתות ד' את הפרויקט "המודיעין מתקופת התנ"ך ועד היום". בהצגות הלמידה הוצגו חידונים שיצרו בתוכנת "סקראץ", מסכמים את החומר הנלמד. כיתות ה' הציגו את הפרויקט "מסע למערכות השמש" בו למדו על החלל ומערכות השמש, הפרויקט כלל משימות אישיות כגון כתיבת יומן מסע, ומשימות קבוצתיות מאתגרות של בניית מסלול עבור משלחת חלל.
במסגרת פרויקט בהסטוריה בכיתות ו' חקרו קבוצת תלמידים את נושא הפילוסופיה ביוון הקלאסית ואת חותמה על הפילוסופיה המודרנית. התלמידים איתרו בעצמם מקורות מיעד וחקרו אודות הפרופסור אסא כשר. התלמידים יצרו איתו קשר, ובקשו ללמוד ממנו על תחום הפילוסופיה. פרופסור כשר, באדיבותו הרבה, הזמין את התלמידים לביתו לפגישה מרגשת ומשמעותית, שבסופה כל אחד מהילדים קיבל "ספר קטן על משמעות החיים", עם הקדשה אישית.
הפוסט סוגרים מחצית בהצגות למידה הופיע ראשון בבית הספר הריאלי העברי בחיפה